You’re the voice 2024 – Deltagarsida

Välkommen till storkörprojektet You’re the voice!

Under våren har det gjorts körarrangemang, filats och testats och nu har vi landat i ett knippe låtar som vi kommer att sjunga på vår konsert 29 september 2024 i Kulturhuset Messingen i Upplands Väsby.  Det är verkligen roligt att det redan är många anmälda och vi ser fram emot en stor kör på 70-80 personer. Det är något speciellt att sjunga så många tillsammans!
Känner du någon tenor eller bas som vill vara med är det inte för sent. Här bokar man plats: Boka biljetter till You’re the voice – the best of pop and rock Körworkshop och körkonsert (nortic.se)


Musiker

Vår kapellmästare Michael Bäck har samlat några riktigt vassa musiker i sitt band för helgen i september. De kommer att kompa oss och solisterna Magnus Bäcklund och Ulrika Skoglund. Solisterna kommer också sjunga några sånger själva så vi i kören får vila lite.

Repetitioner

Vi erbjuder fem repetitioner tillsammans med SingSing kören: 
Måndagarna 26/8, 2/9, 9/9, 16/9 och 23/9. kl. 19.00 – 21.15 i Equmeniakyrkan, Herrgårdsvägen 45 i Upplands Väsby.
Två bonusrep erbjuds redan i maj för den som vill komma i gång med låtarna innan sommaren: 20/5 och 27/5.
SingSing bjuder på fikabröd men ta med det du själv vill dricka, t.ex. en termos med kaffe eller té.

Anmälan till repetitioner

Det vore fint att få en uppfattning om hur många som planerar att komma på repen för att förbereda hur vi ska sitta och se till att fikat räcker till alla. Vi är tacksamma för svar på denna länk: https://forms.gle/sguRRBzUrfAQyADP7
Anmälan är inte bindande.

(Ni som köpt flera biljetter får gärna svara på detta meddelande med namnen på era vänner/bekanta som ska deltaga, samt vidarebefordra detta mail till dem så att de har möjlighet att ta del av informationen och anmäla sig.)

Noter

Noter till höstens repertoar i PDF-format finns nedan – Ta med dem till repen, på papper eller digitalt. (högerklicka på länkarna för att ladda ned/spara)

För kärlekens skull
Happy
Hooked on a feeling
It must have been love – kör
Man in the mirror
Nothing’s gonna stop us now
The show must go on
Tina Turner-medley – kör
TOTO-medley+Satellit
You’re the voice

Ljudfiler

I början på sommaren kommer vi att spela in stämövningsfiler som vi lägger på hemsidan (ovan) så snart de är klara. Det blir ett hjälpmedel för att själv kunna öva på sin stämma under sommaren. Tanken är att stämmor och texter sitter när vi ses på körworkshopen 28 september och att vi törs släppa noterna.

Tillsammans klarar vi det!