Kören

SingSing, som är verksam i Upplands Väsby, har ca 30 medlemmar i varierande åldrar och leds sedan 2002 av Lena Wohlfeil.  Kören repeterar på måndagar mellan 19:00 och 21:15 i Missionskyrkans lokaler  i Upplands-Väsby (Herrgårdsvägen 45)

SingSing framträder årligen i Eds kyrka, andra söndagen i advent med fyra föreställningar. De har blivit mycket populära och välbesökta!   Av tradition engageras också SingSing på valborgsmässoafton för att sjunga in våren på Runby festplats.

I april 2008 uppfördes vår musikshow; “SingSing går på bio”, en föreställning där en entusiastisk publik fick uppleva klassiska filmmelodier från “Casablanca” till “James Bond”.  Våren 2012 handlade vår show om känslor ”Hooked on a feeling” och våren 2014 kallade vi showen ”Come fly with SingSing” med musik från flera länder.
2016 firade SingSing 40 år! Vi framförde en jubileumsshow i Messingen, en “nostalgitripp genom 40 år av blandad repertoar”.

SingSing har också ”gästspelat” i Berlin (2010), Budapest (2012) och senast i Krakow (2014)

Titta gärna på bilderna från de senaste årens konserter i Galleriet !

För att ständigt bli bättre satsar vi bl.a. på att anordna körinternat och  stämövningar. Vi strävar också mot att alltid uppträda utan noter vilket ställer extra stora krav på medlemmarnas engagemang.